Home » Hardsteen kristalliseren

Hardsteen kristalliseren

Wilt u uw hardstenen vloer of schouw weer laten glanzen en deze terugbrengen naar de oorspronkelijke staat? Of wilt u deze beschermen? Dan bieden wij u de beste optie aan, namelijk het kristalliseren van hardsteen.

lees meer over hardsteen kristalliseren

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze
Gratis proefstuk
Meubilair blijft staan

Bekijk werkwijze

Wat is hardsteen kristalliseren?

Als enige in Nederland maken wij gebruik van de Spaanse methode van kristalliseren. Het proces van het kristalliseren van hardsteen wijkt af van de andere behandelmethoden van hardsteen. Zo wordt, eerst de vloer verwarmt door een lichte, constante wrijving. Hierdoor wordt de structuur van de natuursteen zachter en openen de poriën van het gesteente. De kristallen van het kristalmiddel worden opgenomen door uw vloer en de vloer koelt af. Tijdens het afkoelen sluit de steen en wordt hij weer ondoordringbaar hard. Door de kristallisatie is uw vloer volledig water- en vuilbestendig. Daarnaast bezit uw vloer een prachtige glans van binnenuit.

De voordelen van Spaans kristalliseren

Door het gebruik van onze unieke Spaanse producten komt er tijdens de behandeling geen stof vrij in uw huis en kan het meubilair in huis blijven staan. De ideale oplossing dus! Afhankelijke van uw wensen is het bovendien mogelijk een matt, zijdeglans of hoogglas resultaat te bereiken.

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

1. Neem vrijblijvend contact op

Laten wij elkaar eerst wat beter leren kennen. Zo weten we of we elkaar kunnen helpen.
Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.

2. Gratis proefstuk en prijsopgave

Nu begint het echte werk. Onze vloer specialisten gaan aan de slag.
Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.

3. Wij gaan direct aan de slag!

Uw natuursteen komt opnieuw tot leven en de glans en het contrast komt weer helemaal terug
Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Hardsteenonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in hardsteen onderhoud

volledig ontzorgd!

hardsteenonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.