Home » Hardsteen Schuren / slijpen

Hardsteen schuren / slijpen

Is uw hardstenen vloer niet meer wat het was? Zitten er diepe krassen in of is uw hardstenen vloer dof gelopen? Dan bent u bij Hardsteenonderhoud.nl aan het juiste adres. Wij kunnen uw vloer weer herstellen door middel van schuren of te wel hardsteen slijpen.

lees meer over hardsteen slijpen

Gratis proefstuk en prijsopgave

30 jaar ervaring
Landelijk opererend
Stofvrije werkwijze
Gratis proefstuk
Meubilair blijft staan

Bekijk werkwijze

Wat is hardsteen schuren / hardsteen slijpen?

Bij deze methode voor het herstellen van hardsteen, wordt een klein gedeelte van de toplaag van het hardsteen afgeschuurd. Deze methode is daarom uitermate geschikt voor diepere krassen of beschadigingen, die niet kunnen worden behandeld met andere methodes, zoals polijsten, kristalliseren en impregneren. Het voordeel van deze methode is dat je in de nieuwe laag van het hardsteen komt. In deze onderlaag zijn geen vlekken, krassen of kale plekken zichtbaar. Bovendien worden bij het schuren van hardsteen krassen verwijderd en worden eventuele bescheiden hoogteverschillen tussen de hardstenen tegels weggenomen, waardoor de hardstenen vloer er uitziet als één geheel in plaats van een aantal lossen hardstenen tegels.

Hardsteen vloer als nieuw

Doordat er een klein gedeelte van de toplaag van het hardsteen af wordt geschuurd, komt het nieuw gedeelte van de steen naar boven. Aan het einde van het schuurproces van het hardsteen zal uw vloer meer glanzen en weer als nieuw ogen.

Werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies te werk gaan? Goed nieuws, bij ons mag je alles weten.

1. Neem vrijblijvend contact op

Laten wij elkaar eerst wat beter leren kennen. Zo weten we of we elkaar kunnen helpen.
Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.

2. Gratis proefstuk en prijsopgave

Nu begint het echte werk. Onze vloer specialisten gaan aan de slag.
Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.

3. Wij gaan direct aan de slag!

Uw natuursteen komt opnieuw tot leven en de glans en het contrast komt weer helemaal terug
Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat we nog allemaal te bieden hebben.

Aanmelden gratis proefstuk

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar kunt u rekenen op Hardsteenonderhoud.nl als uw betrouwbare partner in hardsteen onderhoud

volledig ontzorgd!

hardsteenonderhoud.nl ontzorgt u van A to Z. Zo zorgen wij er voor dat uw meubilair in huis kan blijven staan.

Expertise

We zijn zuinig met het woord ‘experten’, maar we zijn het wel. We leren constant bij, zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe trends.

Gratis proefstuk en prijsopgave?

Wij komen vrijblijvend bij uw langs, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Aanmelden

Benieuwd of wij uw vloer kunnen opknappen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.